Жена от Благоевград си обръсна главата, заради въведената карантина.Галина Чучукова е публикувала видео

...
Жена от Благоевград си обръсна главата, заради въведената карантина.Галина Чучукова е публикувала видео
Коментари Харесай

Галина Чучукова: Може би трябва да ме хване този коронавирус и да умра по-бързо

Жена от Благоевград си обръсна главата, поради въведената карантина.

Галина Чучукова е разгласила видео в обществената мрежа, с което желае да изкаже свето отчаяние от изключителните ограничения в страната, съобщи dunavmost.com .

" Виждате ли ме? В момента съм с гола глава, ето това беше моята коса. Остригах се, тъй като с тая карантина аз не мога да работя, а имам 2 деца.

И какво правиме?

Седя си у дома и шляпам с ръце. Вече изпука каквито пари имам, почнах да разгадавам на комшиите или на приятелите да ми носят по едно хлебче. Това ли е живота?

Добре! Добре! Разбирам ви, само че вие имате пари, а аз нямам. 

Продайте си колите! Но аз нямам кола. Имам две деца, те не се продават. Аз не съм ги основала, с цел да ги продам.

Може ли такова нещо господин Бойко Борисов? Обърнете внимание на хората, които нямат нищо.

Ето вижте ме, една такава болна, мизерна женичка - нямам зъбки, тъй като нямам пари да ги направя, а вие желаете да си продам колата и да си изкарам карантината.

Е не мога да я изкарам тая карантина господине, тъй като аз съм никоя. Погрижете се за тия хора, които са никой в тази страна! А ние сме болшинството никой! Никой! Никой!

Аз се отхвърлих от косата си, само че доста хора ще се откажат от живота си, в случай че продължаваме по този начин. Днеска имам два хляба, които са ми благосклонност. Работех в развлекателен бизнес, в този момент няма туризъм и к`во прайме? Днеска си отрязах косата, на следващия ден би трябвало да се гръмна. Това ли би трябвало да направя?

Звъня на обществените, те ми споделят: Оправяй се! 

Само вие не разбирате какво се случва с бедния български народ. "

Жената е изпаднала в извънредно затруднено състояние и през сълзи се замисля за най-лошото:  " Може би би трябвало да ме хване този коронавирус и да умра по-бързо. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР